Bliss tim

«Radim ono što volim. To je moj način da izbrišem granicu između posla i igre.»

Marija Maras

Kozmetičarka i majstorica permanentnog make upa

Srdačna i topla, organizirana i predana, odana i snalažljiva. U šali kaže da sve što želi jest mir u svijetu i savršene obrve. Iskustvo dulje od deset godina samo je jedan od njenih aduta, a njeno svakodnevno dobro raspoloženje reflektira sa na svakog koga dotakne. Naša istančana estetičarka, preobraziti će Vas na suptilan i prirodan način i sebe ćete vidjeti u sasvim novom svjetlu. Osim njege lica i tijela, velika strast koju ne skriva, su svi tretmani vezani uz oblikovanje obrva, bilo da se radi o korekciji, bojenju ili permanentnom make up-u gdje broji više od pet tisuća odrađenih tretmana.

Ugovorite svoj termin odmah


«Ovaj posao najljepši je put da se osoba osjeća ugodno u svojoj koži i zato ga obožavam.»

Ivana Travnikar

Kozmetičarka i limfoterapeutkinja

Intuitivnost i brižnost glavne su odlike koje krase našu Ivanu. Vrijeme provedeno u njenim rukama biti će vaš stalni podsjetnik da sebe uvijek trebate staviti na prvo mjesto, kako biste mogli biti na raspolaganju onima koje volite. Ona razumije ljudsko tijelo i zna kada mu treba buđenje i čvrsti stisak, a kada nježan, majčinski pristup i podrška. Osim njege tijela i lica, specijalizirala se i za njegu tijela u trudnoći gdje sa lakoćom i velikim znanjem pomaže budućim majkama da im drugo stanje zaista bude i blaženo.

Ugovorite svoj termin odmah


«Zadovoljstvo, sreća i ispunjenost klijenta nakon tretmana ovaj posao pretvara u čisti užitak!»

Ljupka Markotić

Kozmetičarka i viša fizioterapeutkinja

Nekoliko godina iskustva u zdrastvu, pametno i vješto koristi u estetske svrhe. Njena snaga je predanost svemu što radi, a njena volja može pomicati planine i baš nikada ju nećete vidjeti loše raspoloženu. Naša Ljupka, od milja zvana Mila, razoružati će Vas dok kažete “Bliss”! Obožava Decleor tretmane lica i tijela, a njezina pedantnost iznimno je vidljiva u preciznim tretmanima poput manikure. Uvijek spremna za učenje, pomoć , ali i šalu, daje svakodnevnici pravi zlatni odsjaj!

Ugovorite svoj termin odmah


«Ljubav prema poslu najbolji je put do osmjeha zadovoljnog klijenta!»

Dorotea Licitar

Kozmetičarka

Rijetko kada ćete sresti terapeutkinju koja je istovremeno jako fokusirana i jednako toliko blaga. Profesionalna i topla, brza i pedanatna, naša Dorotea omiljena je kod svih klijenata koji zbog nedostatka vremena moraju nekoliko usluga obaviti u najkraćem mogućem roku. Osim tretmana lica i tijela, obožava i tretmane koji se ubrajaju u samu esetetiku poput ekstenzija ili liftinga trepavica, pedikure i manikure. Trebate li zablisstati brzo i istaknuti svoje atribute, Dorotea je spremna!

Ugovorite svoj termin odmah


«Rad u dinamičnom okruženju me ispunjava, a nuditi najbolju uslugu i proizvode renomiranih i profesionalnih kozmetičkih brandova dodatni je plus kojem ne bi odoljela ni jedna žena.»

Brankica Jelić

Recepcionerka i asistentica direktorice

Naša Brankica vjerojatno je prva osoba s kojom ćete stupiti u kontakt i kakav god upit imali, ona će u rekordnom vremenu odgovoriti na sve što ste željeli znati. Točna i jasna, komunikativna i konkretna, brine o svemu o čemu ostatak tima ne bi imao kada i u tome uživa. Sama kaže da voli odgovornost koju donosi njena funkcija u sustavu, a mi znamo i da je vješta i snalažljiva organizatorica jer i trenucima najveće gužve uvijek nađe termin za tretman koji vam je hitan.


«Bliss je rezultat neprekidnog učenja, strasti prema struci i ljubavi prema ljudima.«

Jasminka Herceg

Kozmetičarka, direktorica i vlasnica Bliss Instituta

Sa više od 15 godina iskustva u kozmetičkoj struci i više od 30 000 odrađenih tretmana lica, ne iznenađuje što je jedna od vodećih stručnjakinja za njegu kože u Hrvatskoj. Energična i pozitivna, uvijek koncentrirana na rješenje, a nikada na sam problem. Jednako vješta sa riječima kao i sa rukama, pisala je za sve vodeće lifestyle portale, a dobitnica je i prestižne Decleor nagrade «Golden hands» za pružanje usluga najvišeg standarda. Ako ju još niste upoznali, sada je pravo vrijeme. Osvojit će vas na prvu profesionalnim pristupom, ali i neposrednošću, a vaša koža biti će vam zahvalna.