Bliss tim

«Bliss je rezultat neprekidnog učenja, strasti prema struci i ljubavi prema ljudima.«

Jasminka Herceg

Kozmetičarka, direktorica i vlasnica Bliss Instituta

Sa više od 15 godina iskustva u kozmetičkoj struci i više od 30 000 odrađenih tretmana lica, ne iznenađuje što je jedna od vodećih stručnjakinja za njegu kože u Hrvatskoj. Energična i pozitivna, uvijek koncentrirana na rješenje, a nikada na sam problem. Jednako vješta sa riječima kao i sa rukama, pisala je za sve vodeće lifestyle portale, a dobitnica je i prestižne Decleor nagrade «Golden hands» za pružanje usluga najvišeg standarda. Ako ju još niste upoznali, sada je pravo vrijeme. Osvojit će vas na prvu profesionalnim pristupom, ali i neposrednošću, a vaša koža biti će vam zahvalna.


«Radim ono što volim. To je moj način da izbrišem granicu između posla i igre.»

Marija Maras

Kozmetičarka i majstorica permanentnog make upa

Srdačna i topla, organizirana i predana, odana i snalažljiva. U šali kaže da sve što želi jest mir u svijetu i savršene obrve. Iskustvo dulje od deset godina samo je jedan od njenih aduta, a njeno svakodnevno dobro raspoloženje reflektira sa na svakog koga dotakne. Naša istančana estetičarka, preobraziti će Vas na suptilan i prirodan način i sebe ćete vidjeti u sasvim novom svjetlu. Osim njege lica i tijela, velika strast koju ne skriva, su svi tretmani vezani uz oblikovanje obrva, bilo da se radi o korekciji, bojenju ili permanentnom make up-u gdje broji više od pet tisuća odrađenih tretmana.


«Ovaj posao najljepši je put da se osoba osjeća ugodno u svojoj koži i zato ga obožavam.»

Ivana Travnikar

Kozmetičarka i limfoterapeutkinja

Intuitivnost i brižnost glavne su odlike koje krase našu Ivanu. Vrijeme provedeno u njenim rukama biti će vaš stalni podsjetnik da sebe uvijek trebate staviti na prvo mjesto, kako biste mogli biti na raspolaganju onima koje volite. Ona razumije ljudsko tijelo i zna kada mu treba buđenje i čvrsti stisak, a kada nježan, majčinski pristup i podrška. Osim njege tijela i lica, specijalizirala se i za njegu tijela u trudnoći gdje sa lakoćom i velikim znanjem pomaže budućim majkama da im drugo stanje zaista bude i blaženo.


«Dinamičnost i transformacija čine ovaj posao nezamijenjivim.»

Kristina Frančina

Kozmetičarka i medicinska pedikerka

Temeljita i pedantna, fokusirana perfekcionistica koja naizgled jednostavnim tretmanima daje potpuno novu dimenziju. Kada jednom probate njenu manikuru i pedikuru ili masažu, više ne pristajete ni na što manje. Osim što je prava timska igračica, naša Tina dobri je duh Bliss-a. Njen osmijeh razoružat će vas u sekundi, a njen dodir učiniti će da zaboravite sve probleme. Želja za napretkom i konstantnim učenjem velika je motivacija svima koji se nađu u njenoj blizini.


«Zadovoljstvo, sreća i ispunjenost klijenta nakon tretmana ovaj posao pretvara u čisti užitak!»

Ljupka Markotić

Kozmetičarka i viša fizioterapeutkinja

Nekoliko godina iskustva u zdrastvu, pametno i vješto koristi u estetske svrhe. Njena snaga je predanost svemu što radi, a njena volja može pomicati planine i baš nikada ju nećete vidjeti loše raspoloženu. Naša Ljupka, od milja zvana Mila, razoružati će Vas dok kažete “Bliss”! Obožava Decleor tretmane lica i tijela, a njezina pedantnost iznimno je vidljiva u preciznim tretmanima poput manikure. Uvijek spremna za učenje, pomoć , ali i šalu, daje svakodnevnici pravi zlatni odsjaj!


«Rad u dinamičnom okruženju me ispunjava, a nuditi najbolju uslugu i proizvode renomiranih i profesionalnih kozmetičkih brandova dodatni je plus kojem ne bi odoljela ni jedna žena.»

Brankica Jelić

Recepcionerka i asistentica direktorice

Naša Brankica vjerojatno je prva osoba s kojom ćete stupiti u kontakt i kakav god upit imali, ona će u rekordnom vremenu odgovoriti na sve što ste željeli znati. Točna i jasna, komunikativna i konkretna, brine o svemu o čemu ostatak tima ne bi imao kada i u tome uživa. Sama kaže da voli odgovornost koju donosi njena funkcija u sustavu, a mi znamo i da je vješta i snalažljiva organizatorica jer i trenucima najveće gužve uvijek nađe termin za tretman koji vam je hitan.