IPL trajno uklanjanje dlačica

  • Efikasna i sigurna metoda fotoepilacije
  • Trajno uklanja neželjene dlačice
  • Efikasan i kod tankih, svijetlih i sijedih dlačica
  • Može se raditi i u ljetnim mjesecima
  • Vidljiv efekt nakon prvog tretmana

Podijelite s prijateljima

EFB beaute uređaji su nova generacija progresivne i dugotrajne epilacije pomoću intenzivnog pulsnog svjetla. Ova metoda je bezbolna i vrlo efikasna, pa je preporučena i muškarcima i ženama. Tretmani se mogu izvoditi i u ljetnim mjesecima.

Inovativna IPL tehnologija omogućuje jednaku snagu emitirane energije tijekom bljeska, kao i novi apsorpcijski filteri koji osiguravaju visoku učinkovitost i maksimalnu sigurnost tretmana za korisnike. Efikasnost, sigurnost i profitabilnost su osnovne karakteristike koje se garantiraju korisnicima. EFB na tržište dolazi s uređajem Adena koji pokazuje zavidnu efikasnost uklanjanja svijetlih, sijedih i crvenih neželjenih dlačica čak i na potamnjeloj koži. Svjetlost koju proizvodi Adena generira kontroliranu energiju koja se apsorbira u melanin dlake eliminirajući folikul dlake.

Ciklus rasta dlake zaustavljen je bez ikakvog rizika za kožu. Termoliza folikula dlake sprječava ponovni rast dlake. Patentirana valna duljina od 475 nm uspješno se veže za krvni pigment hemoglobin, te dovodi do koagulacije u korijenu dlake. Za eliminaciju dlačica predviđeno je u prosjeku od 4 do 8 tretmana, ovisno o rastu dlaka i zoni koja se tretira. Razmak između tretmana je između 4 i 8 tjedana, ovisno o tretiranoj zoni. Već nakon prvog tretmana uočava se znatno smanjenje rasta dlačica.

Eurofeedback Beaute (EFB) je društvo osnovano 1989. godine i specijalizirano za projektiranje i proizvodnju proizvoda u zrakoplovnoj industriji. Tvrtka je kasnije proširila svoje poslovanje na medicinsku i estetsku djelatnost. EFB je francuski proizvođač IPL uređaja koji je u svijetu poznat po vlastitim tehnološkim rješenjima koja ga čine jedinstvenim proizvođačem u svijetu. Tvrtka je certificirana ISO standardima kvalitete: ISO 9001 i ISO 13585. EFB ima ključnu ulogu u dizajnu i proizvodnji pulsirajućeg svjetla (IPL). U više od 80 zemalja svijeta, EFB je registrirao jedinstvenih 17 patenata u proizvodnji uređaja za dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica. Jedan od takvih patenata je i dugotrajno uklanjanje neželjenih sijedih, svijetlih i crvenih dlačica koje su do danas bile veliki izazov za kozmetičare u svijetu. EFB IPL tehnologija je koncentracija visoke tehnologije koju izvozi u više od 20 zemalja širom svijeta.

Opis tretmana

Svjetlost koju proizvodi Adena generira kontiuniranu energiju koja se apsorbira u melanin dlake eliminirajući folikul dlake. Ciklus rasta dlake je zaustavljen bez ikakvog rizika za kožu. Termoliza folikula dlake u anagenoj fazi, sprječava ponovni rast dlake.

Kakvi su rezultati?
Eliminacija dlačica je terminirana u prosjeku 4 – 8 tretmana, ovisno o Vašem rastu dlaka i zoni koja je tretirana. Razmak između tretmana je između 4 i 8 tjedana ovisno o tretiranoj dozi. Nakon prvog tretmana uočavamo znatno smanjivanje rasta dlačica. Efikasno uklanjanje sijedih i blond dlaka.

Sigurnost tretmana
Tretmani epilacije nisu opasni ukoliko se rade kvalitetnim i provjerenim uređajem. Vrhunski uređaji koji su stabilni, te imaju ugrađene kvalitetne filtere propuštaju samo čistu (bijelu svjetlost), koja je eliminirana od ultraljubičastog i infracrvenog zračenja. Zbog toga je primjena fotoepilacije ujedno i fototerapija koja dokazano nema negativnog učinka na kožu. Tretman se može raditi i tokom ljetnog perioda, ali samo uz profesionalnu i kvalitetnu procjenu specijaliziranog EFB beaute stručnjaka.

Uređaj Adena je uređaj nove generacije progresivne i dugotrajne epilacije, te predstavlja tehnologiju koja je sigurna za korisnika. Uređaj Adena zasigurno će pronaći svoje korisnike kojima će olakšati život tako što će im omogućiti život bez stalnog brijanja i depiliranja.

Rezervirajte termin

Vaše ime

Email

Broj telefona

Vaša poruka