Spray Tan

That’so je talijanski brend proizvoda za spray tan, samotamnjenje, zaštitu kože od sunca, njegu i liječenje kože. Zahvaljujući svom sastavu, koji ne sadrži parabene i nikal, ubrzo je postao popularan i na hrvatskom tržištu. Proizvodi nisu testirani na životinjama i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, te su samim time prihvatljivi za korištenje osobama koje žele biti u to sigurne. Uz to, proizvode mogu slobodno koristiti i trudnice, stoga su odlična alternativa solariju.

Ono što That’so izdvaja od ostalih sličnih proizvoda jest to da je cijela linija potpuno razrađena na način da su svi proizvodi međusobno kompatibilni i odlično reagiraju jedan s drugim. Drugim riječima, That’so se istaknuo time što se, primjerice, može raditi liječenje kože skupa sa spray tanom/samotamnjenjem.

Osobitost svih prozvoda je dugotrajnost, lijepa, brončana (a ne narančasta) boja koju ostavljaju, ravnomjerno nanošenje i postupno skidanje, bez ostavljanja mrlja.

Profesionalnu liniju čine boje, od svijetlije do tamnije; Dark (8% DHA), Ultra Dark (10%), Miracle (12% DHA) i Extra Dark (14% DHA). Boje se međusobno mogu miješati, i na taj način se s klijentom može dogovoriti savršena boja koja je kreirana baš za njega.

Proizvodi za njegu i liječenje kože:

Ono što bismo još naveli je i piling kojeg imamo u ponudi, koji je preduvjet dobre i kvalitetne boje i koji se mora obaviti prije sprejanja kako bi boja bila ravnomjerno nanesena i dugotrajnija. U ponudi imamo naš piling Tan estender scrub koji sadrži kokosovu koru i ariginin.  Također, za problematičnu kožu sklonu mrljama i pjegicama, prije proizvoda za potamnjivanje preporuča se nanijeti On The Go Light White sprej koji pokriva nesavršenosti na koži (akne, rozacea, pigmentacije i sl.) a djeluje antibakterijski i protuupalno na duži period. Proizvod je moguće kupiti i za kućnu upotrebu te na taj način kontrolirati crvenila i kod kuće.

Ugovorite svoj termin odmah