Eksfolijacija glikolnom kiselinom

Glikolna kiselina je prirodni proizvod dobiven iz šećerne trske. Pripada skupini voćnih, alfa-hidroksi kiselina i lako prodire kroz površinski sloj epiderme. Koristi se u dermatologiji i kozmetici kao kemijski piling.

Kemijskim tretiranjem kože uklanjaju se nepravilnosti koje se na njoj javljaju. Glikolna kiselina uklonit će površinski sloj kože i dugotrajno stimulirati potkožno tkivo, čime će potaknuti kožu na obnavljanje.

glikolna-3

Eksfolijacija glikolnom kiselinom jednostavan je i iznimno učinkovit tretman za svaki tip kože, od adolescentske pa sve do zrele. Primjenjuje se u raznoraznim tretmanima; kod aknama sklone kože, za smanjenje aktivnosti žlijezda lojnica, izglađivanje plitkih ožiljaka, uklanjanje mrlja i keratoza te posvjetljivanje kod hiperpigmentacije.Učinkovita je i kao anti-aging tretman jer djelovanjem kiseline zaglađuju se sitne bore, hidratizira se koža kojoj se vraća sjaj.

Osim na licu, često ju apliciramo na vratu i dekolteu kao i na leđima koja su zahvaćena upalnim procesima ili većom produkcijom mitesera.

 

Ugovorite svoj termin odmah