Konzultacije i dijagnostika

Kruna dosadašnjeg rada Jasminke Herceg svakako se bilježi u 2016. godini kada na prijedlog eksluzivnog brenda Carita postaje njihova prva ambasadorica kod nas. Time Bliss ujedno postaje prvi i jedini Decléor i Carita institut u Hrvatskoj, uvodeći u postojeću ponudu eksluzivne novitete u njezi lica i tijela na našem tržištu.

„Budući da je kozmetička industrija vrlo dinamična i kontinuirano stvara novitete, tako i Bliss od svojih početaka prati svjetske trendove. Iznimno sam ponosna što je Bliss jedini u regiji uspio zadovoljiti visoke standarde za osnivanje instituta koji sada obuhvaća sve najučinkovitije i najbolje tretmane dostupne na tržištu. Postati ambasador ovih vrhunskih brendova i jedini Carita i Decléor institut u regiji je potvrda nivoa na kojem radimo zadnje dvije godine čime još jednom dokazujemo svoju vodeću poziciju na hrvatskom tržištu kozmetičkih proizvoda i usluga“, izjavila je Jasminka Herceg, vlasnica Bliss-a i prva Carita brand ambasadorica u Hrvatskoj.

Nakon završenog kozmetičkog smjera u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga 2002., Jasminka Herceg uz rad nastavlja školovanje i usavršavanje u struci u Torinu gdje se specijalizirala za aparativne kozmetičke tretmane. Po povratku iz Italije, educira se za preparativnu dermatološku kozmetiku eminentnog američkog dermatologa, dr. Howard Murada, kao i za aromaterapijske tretmane poznate francuske kozmetičke kuće Decléor. Zahvaljujući ovim kozmetičkim i dermatološkim kozmetikama i bogatom iskustvu, uspješno tretira sve neravnoteže i problematike kože. Osim njege i obnove kože, educirana je i licencirana alessandro nail dizajnerica od 2003. i vizažistica od 2004. godine. Bliss studio za njegu lica i tijela osniva 2008. godine te predstavlja novi koncept kozmetičkog pristupa radu i klijentima. Prateći trendove i potrebe mnogobrojnih klijenata, 2010. među prvima uvodi ekstenzije trepavica, a od 2012. okreće se i mikropigmentaciji i mezoterapiji kao poželjnom rješenju u borbi protiv starenja kože. Do danas, u svome bogatom iskustvu, broji više od 30 tisuća obavljenih tretmana lica.

Ljubazno molimo da se na konzultacije i dijagnostiku naručite putem telefona
01/48 31 541.