Aroma Blend metoda

Nova tehnologija koja obuhvaća 4 inovativna tretmana za oblikovanje tijela pritom se potpuno prilagođavajući potrebama i problematici svakog klijenta ponaosob. Posebnost ovih tretmana krije se u njihovoj energičnosti bez osjećaja boli, kao i u činjenici da su 100% prirodni i manualni pa ih naše tijelo jao dobro prihvaća i odmah reagira na promjenu, a koža vrlo dobro može apsorbirati hranjive sastojke iz jakih koncentrata i suhih biljnih ulja za maksimalne rezultate i dugotrajan učinak. Osim kože i tijela, ovi tretmani veliku pozornost pridodaju i našem emocionalnom stanju, pa će tako tri emocionalna ulja Relaxation, Energy ili Harmony opustiti i stimulirati pravilan rad živčanog sustava i pobrinuti se da se osjećate odlično.
Sami protokoli osmišljeni su za snažno pokretanje cirkulacije i otklanjanje štetnih tvari iz našeg organizma, kao i za revitalizaciju energije te uklanjanje i redukciju masnih naslaga. Potpuno novi, još neviđeni masažni pokreti fokusirani su na zglobove i prostor oko zglobova vodeći se činjenicom da upravo oni čine glavnu lokaciju na kojoj su energija, cirkulacija i adipozne stanice blokirane i omogućuju nam sasvim prirodnu revitalizaciju tkiva prateći linije za savršeno preoblikovanje tijela.

 

REFINE slimming
Najjače prirodno rješenje za redukciju masnih naslaga i za stimulaciju metabolizma ovaj tretman postiže specifičnom manualnom masažnom tehnikom uz pomoć Pefect Slimm Effect profesionalne maske koja iznimno uspješno potiče drenažu i reducira celulit ostavljajući kožu zategnutom bez tragova narančine kore. Pažljivo odabrani i visoko koncentrirani sastojci poput pačulija, grejpa, đumbira, centelle asiatice, kofeina i papra tretiraju cijelo tijelo, dok se maska aplicira lokalizirano na kritična područja.

 

FIRMNESS
Ritual za čvrstoću i punoću stanica kože ovaj tretman odvodi u potpuno novu dimenziju upravo i zbog snažnog anti age djelovanja. Specifični i novi masažni pokreti specijalizirani za dizanje tkiva i stimulaciju proizvodnje kolagena i elastina, uz pomoć Zesty Butter specijalizirane maske, vašu će kožu učvrstiti u trenu. Snažno djelovanje ovog tretmana rezultat je sinergije i snage pokreta kao i snažnim uljima limuna, grejpa, limunske trave, kamilice i ruže kao i mnogim suhim i pravilno desitiliranim biljnim uljima za njihovu odličnu apsorpciju i maksimalan učinak. Osim zaglađene i savršeno utegnute kože, ovaj tretman ujednačiti će i njezin ten zbog čega će izgledati sjajno i mladoliko.

 

WAISTLINE
Svjesni važnosti i potrebe tretmana za delikatni dio struka i trbuha, Decléor se pobrinuo osmisliti poseban polusatni ritual za sve klijente koji žele svoj trbuh definirati i zategnuti te regulirati rad unutarnjih organa, posebice probave koja i jest najčešći uzrok stvaranja masnih naslaga upravo na tom području. Ovaj tretman regulirati će rad probave, metabolizam masti i ukloniti problem lijenih crijeva. Blagodati eteričnih ulja lavande, komorača, slatke naranče, grejpa i peperminta u Aroma Blend Waistline tretmanu pomoći će u oslobođenju Vašeg tijela od neugode nadutosti, te uravnotežiti i uskladiti rad svih unutarnjih organa.

 

LIGHT LEGS
Problem otečenih nogu sve je učestaliji problem kod žena, a uzrok spomenutog problema jest nepravilan rad limfnog toka te samim time otežana eliminacija štetnih tvari iz organizma. Kod otečenih nogu većina tretmana na tržištu nije pogodna zbog opasnosti od oštećenih krvnih kapilara i proširenih vena, te je upravo zato i osmišljen Aroma Blend Light Legs u kojeg ćete se zaljubiti na prvi dodir. Snažan prema vodenom celulitu, a nježan prema koži uz pomoć ulja smilja, peperminta, vetivera, slatke naranče i lavandina vaše noge preporoditi će se u samo pola sata. Izvrsno se kombinira i sa Refine Slimming tretmanom gdje čini rezultate dvostruko bržim i dugotrajnijim.

Ugovorite svoj termin odmah