Tri top tretmana za savršeni izgled nogu

Noge su ljeti uvijek u prvom planu pa čim ljetne temperature stupe na snagu, pridajemo im puno više pozornosti. Čak ako ste i iznimno disciplinirani i cijelu godinu marljivo brinete o tijelu i vježbate redovito, uvijek nas muči onaj centimetar viška kojeg se nikako ne možemo riješiti.

Iako je Marija u odličnoj formi, nova L.E.D. tehnologija sa Metalic Gloves aplikacijom, omogućuje joj da tonus kože ostane na zavidnoj razini. Upravo ovaj sofisticiran aparat, prestižnog francuskog branda Carita, osmislio je potpuno bezbolnu i iznimno učinkovitu metodu preoblikovanja tijela, s naglaskom na kritične zone. Bilo da želite reducirati celulit ili zategnuti kožu te podići i preoblikovati kritičan dio tijela, na ovu aplikaciju možete garantirano računati. Već nakon jednog tretmana, reducirat će obujma za dva centimetra, a kontinuiranom i redovitom upotrebom, ovaj broj se utrostručuje.

tri top 1Drugi najveći neprijatelj ljetnog izdanja svakako su neželjene dlačice. Vječita borba između bolnih depilacija i dosadnih britvica napokon završava ovdje. Ako ste mislili da ne postoji vosak koji je idealan za svakoga, niste još probali Adam and Eve. Australsko čudo od voska, koji je u drugi plan stavio čak i šećernu pastu, upravo zbog svoje teksture, lakog nanošenja i bezgrešnog učinka.

I dok se inače voskovi otapaju u ulju, ovaj vosak sadrži ulje i upravo to čini ga posebnim i iznimno učinkovitim. Namijenjen svim vrstama kože, a posebice osjetljivoj kako ne bi došlo do uraslih dlačica kao ni upalnih procesa čak ni na najdelikatnijim područjima. Njegovi potpuno prirodni sastojci poput pčelinjeg voska, bademovog i kokosovog ulja te ulja koštica breskve omogućavaju da se vosak prima samo za dlačicu, dok kožu njeguju. Upravo zato, depilacija ovim voskom gotovo je potpuno bezbolna, a u glatkoj i svilenkastoj koži moći ćete uživati dulje nego što je to u slučaju primjene uobičajenim depilacijskim metodama.

tri top 2

Zadnji, ali nikako manje važan tretman jest onaj za stopala. Pedikura je must havesvake sezone, bez iznimke jer naša stopala nemaju nikada slobodan dan i zapravo ih često ne njegujemo dovoljno. U ljetnim mjesecima, najviše nas veseli lakiranje novim trendi bojama, a ove sezone najpopularnije su funky nijanse žute, plave, narančaste, crvene i ljubičaste. Osim što nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje, pedikura je neophodna u ljetnim mjesecima s obzirom na to da veliku većinu vremena provedemo bosi pa je koža stopala često vrlo suha. Želite li biti bezbrižni tjednima, možete odabratiRoyal pedikuru koja uključuje i parafinsku kupku i potpunu regeneraciju kože specijaliziranim Pedix proizvodima, a za besprijekoran izgled noktiju svakako se odlučite na trajni lak koji će potrajati i do šest tjedana pa ćete u ljetu zaista uživati u lakom koraku i pritom odlično izgledati.

tri top3