Aroma Flash 30 minutni tretmani

Aroma Radiance
Uz današnji užurbani tempo života često tražimo rješenje za učinkovite tretmane lica koji će osvježiti kožu. Naše lice je stalno izloženo vanjskim utjecajima kao što su sunce, vjetar i suhi zrak. Sve to ostavlja trag na našoj koži ukoliko je ne posvećujemo dovoljno pozornosti. Decléor Aroma Radiance je tretman koji će u kratkom vremenu Vašem licu pružiti ono što mu je potrebno. Idealan za upoznavanje sa Decléor kozmetikom kao i za one koji imaju malo vremena, a žele svoju tjednu beauty rutinu prepustiti stručnjacima Blissa. Serum i balzam se bira prema tipu kože, piling će otkloniti mrtve stanice kože, a drenaža osvježiti lice i smanjiti naotečenost. Vrijeme trajanja tretmana 30 minuta.

Aroma Discovery
Koža je najveći organ našeg tijela. Zbog svoje stalne izloženosti vanjskim uvjetima ona zahtjeva posebnu njegu i pozornost. Upravo iz tog razloga koža lica je naročito osjetljiva. Kako bi klijent što bolje upoznao Decléor proizvode, te kako bi zadovolji sve potrebe kože dizajniran je Aroma Discovery tretman. Dubinsku hidrataciju će Vam pružiti Hydra Floral maska koja stimulira kožu da što dulje zadrži sjaj i blistavost ,a neponovljivi i jedinstveni Decléor Neroli serum omekšat će i potaknuti ključne faktore za održavanje vitalnost kože. Vrijeme trajanja tretmana 45 minuta.

 

Aroma Teenager
Svaki tip kože ima određene karakteristike, u skladu s tim postoje posebna pravila za njegovanje za svakog tipa kože. Decléor Aroma Teenager je tretman za masnu i kombiniranu kožu, te onu koja je sklona upalnim procesima ili proširenim porama. U pubertetu koža je sklona naglim i brzim promjenama koji će Decléor serum Ylang Ylang vratiti u ravnotežu. Upravo ovaj serum pokazao je najbolje rezultate u kontroli lučenja sebuma, pročišćavanja pora i djelovanje na redefiniciju teksture kože. Vrijeme trajanja tretmana je 45 minuta.

Aroma Youth +40
Lice je najbolji aparat za dijagnozu i pokazatelj je stanja duha i tijela. Poslije četrdesete vezivno tkivo ima 20% manje kolagena, pa koža lica vidno gubi elastičnost i više nije tako zategnuta. Kako bi to spriječili Decléor Aroma Youth je tretman koji Excellence serumom regenerira kožu duboko i vraća čvrstoću lica. Ovaj tretman je 100% prirodan i potpuni anti-aging tretman koji kožu ostavlja glatkom i čvršćom. Vrijeme trajanja tretmana je 45 minuta.

 

Express Energy (Man skin care)
Muška koža lica poprilično se razlikuje od ženske kože. Deblja je do 30% i sadržava čvršću vezu masnog tkiva. Ona također ima veću sposobnost vezivanja vode pa zbog toga djeluje čvršće i zategnutije nego koža žena. Sve to ipak nije razlog da zaboravite na njegu. Tretman Express energy u kratkom vremenu vraća hidrataciju, svježinu i čvrstoću. Ovaj tretman priprema kožu za brijanje i sprječavanje iritacije. Vrijeme trajanja tretmana 30 minuta.

Vital Eyes
Nježno djeluje na najosjetljiviji i najdelikatniji dio lica. Ovaj tretman je specijaliziran za područje oko očiju te djeluje na duboke bore, tamne podočnjake i uklanja umor. Stimulira mikrocirkulaciju i potiče obnovu stanica te na taj način smanjuje vidljive bore. Sami tretman može se koristiti u sklopu tretmana lica ili kao zaseban tretman. Kako bi produljili učinak samog tretmana preporučljivo je koristiti Aroma Lisse dark circle and eye wrinkle eraser. Vrijeme trajanja tretmana 30 minuta.

Ugovorite svoj termin odmah