Make up koji čini čuda vašoj koži

Saznajte što je zajedničko Nataši Janjić, Cameron Diaz i Scarlett Johansson.

slika-1

Ako ste mislili da ste već vidjeli sve od mineralnog make upa na našem tržištu ili da mineralni make up ne može opravdati vaša očekivanja, vrijeme je da upoznate luksuzni novitet na make up sceni, Colorescience. Osim brojnih brend ambasadorica poput Cameron Diaz, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Kate Hudson i Taylor Swift koje su se zaljubile u ovaj 100% prirodni make up i naša Nataša Janjić odmah ga je poželjela isprobati. Nataša ima svijetlu put i nježnu kožu koja ne voli teški make up, upravo zato jako me veselio ovaj editorijal i bila sam sigurna da će i Nataša dijeliti veselje sa mnom.

slika-3

Ovi američki proizvodi oduševili su žene diljem svijeta upravo zato što spadaju u prvi i jedini aktivni make up, koji će vašu kožu hraniti i štititi cijeli dan. Iako je iznimno lagan te ga nećete osjećati na licu, ima nevjerojatnu moć prekrivanja čak i najproblematičnijih tipova kože kao što su akne ili izražene hiperpigmentacije.

Snaga Colorescience make upa nalazi se u čistim mikroniziranim mineralima koji neće začepiti pore, ne sadrže mineralna ulja, jake kemikalije, talk niti alkohol. Vrlo lako ga možete testirati i kod kuće i to na način da ga pokušate pomiješati sa vodom. Ukoliko minerali nisu potpuno čisti, zamutiti će vodu, a ukoliko nisu dobro obrađeni voda će se zapjeniti. Pravi, čisti minerali ostati će plutati na površini jer je njihova bitna karakteristika da su vodootporni. Mikronizirani cinkov oksid i titanijum dioksid stvaraju prirodni SPF, djeluju protuupalno i antibakterijski, a silikatni minerali zaglađuju kožu, daju svilenkasti osjećaj, visoku pokrivenost i dugotrajnost te odlično prijanjanje na kožu. Zato nije čudno da upravo svaki pojedinačni Colorescience proizvod zasluženo nosi dobivenu oznaku američke organizacije za borbu protiv raka kože, a upravo ga vodootpornost čini i savršenim make upom za sve sezone pa i za ljetne dane jer s njime možete i na plažu.

Imate li problematičnu, osjetljivu ili reaktivnu kožu ne brinite, vaša koža obožavati će Colorescience jer će ju ovi proizvodi tretirati i smiriti, a možete ga nositi cijeli dan bez straha od isušene kože ili osjećaja zatezanja.

slika-6

Do savršenog tena bez teškog osjećaja i izgleda dijele vas 4 jednostavna koraka.

Prvi korak je Colorescience Primer koji dolazi u 2 oblika: Skin calming i Skin mattifying.

Ovaj proizvod je višestruko nagrađivan, istovremeno liječi i poboljšava tonus i teksturu kože. Oba oblika primera reduciraju crvenilo, imaju antioksidativno djelovanje i reguliraju rad žlijezda lojnica, zaglađuju bore i nepravilnosti na koži.

Drugi korak je korekcija lica moćnim mineralnim puderima sa antioksidansima. Ove proizvode možete naći u kremi, tinti, prahu i kamenu. Svi oblici imaju odličnu moć pokrivanja i ujednačavanja tena. Koža u trenu postaje glatka, ujednačena i meka zahvaljujući čistim mineralima i vitaminima A, C i E.

Treći korak je njegujući sprej/fiksator koji održava make up i štiti kožu od sunca tijekom cijelog dana te aktivira živost minerala za prirodan i blistav izgled kože kojoj daje prirodan i zdrav sjaj. Dolazi u više vrsta, ovisno o stanju i tipu kože.

I završni korak je zaštita. Ovaj korak iznimno je bitan u ljetnim mjesecima, dok će vam zimi biti dovoljna prva tri koraka. Omogućava potpunu zaštitu kože od sunca i njegovogt negativnog učinka na kožu poput bora, proširenih pora i hiperpigmentacija. Siguran je, ne iritira, ne masti kožu te nudi široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka. Dolazi u obliku četkice za nanošenje koja je nešto veća od ruža te je prigodna za svakodnevno nošenje u torbici.

Svakako, uz ova četiri proizvoda u Colorescience paleti nalaze se i mineralni korektori, sjenila, rumenila kao i izvrsna mineralna maskara koja sadrži aktivne sastojke zadužene za rast trepavica. Revolucija u make upu službeno je počela, nadamo se da ste spremni!

slika-9

Photo: PR

Via Fashion.hr