Masaže lica, vrata i dekoltea

Kako na jednostavan i brz način vratiti lice u formu?

Masaža lica ne oduzima previše vremena a poboljšava cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaglađuje manje bore, opušta duh i tijelo, a može pomoći i kod glavobolja.

Masaža lica je posebno važna za žene iznad 25 godina jer elastičnost kože tada počinje postepeno slabiti, a potkožno tkivo postaje izraženije pa stoga masaža djeluje na izbacivanje viška tekućine iz tkiva, čini kožu zategnutom i elastičnom dok konturama lica vraća izražajnost i svakako su neizostavan dio svake kvalitetne njege lica koje komplimentiraju ostalim važnim tehnikama i metodama njege lica.

Kako odabrati potrebnu masažu lica?
Puno je raznih metoda masaža, ovisno o individualnim potrebama i stanju kože pa stoga u Blissu možete izabrati:

Masaža lica,vrata i dekoltea
Osim same masaže, koja brine o kožnom tonusu i drenaži, ova masaža se primjenom akupresure brine i o mišićnom tonusu lica. Svojom primjenom pomaže kod prirodnog uljepšavanja lica, čini kožu čvrstom i zategnutom, opušta očne mišiće, zaustavlja proces starenja lica a može smanjiti i bolove u sinusima i glavobolju. Ova tehnika brine se i za duboku relaksaciju , te stimulira metaboličke procese kože. Izvrsna je u kombinaciji sa čišćenjem lica, te sa tretmanima koji nude dubinsku hidrataciju i hranjivost. Obzirom da trenutno potiče cirkulaciju, koža buno bolje i brže apsorbira hranjive sastojke iz maske.

Stimulativna masaža lica
Masaža lica, vrata i dekoltea koja brine o drenaži, kožnom i mišićnom tonusu. Ova masažna tehnika daje brze i dugotrajne rezultate i razlikuje se od bilo koje masaže lica koju ste dosad iskusili. Snažnim i konkretnim pokretima stimulira rad čak 45 mišića glave, vrata, dekoltea i trapeziusa. Uspješno reducira podbradak i podiže obraze,a konture lica nakon ove masaže odlično su definirane. Daje odlične rezultate i u kombinaciji sa svim anti age tretmanima i preporučuje se kao redovita njega u prevenciji starenja.

 

Ručna limfna drenaža lica
Ovo je masažna tehnika koja za cilj ima povećanje protoka limfe što potiče odvodnju štetnih tvari iz organizma. Limfna drenaža lica smiruje crvenilo, pročišćava kožu od viška sebuma i nečistoća koje nisu izašle mehaničkim istiskivanjem te pogoduje smanjenju naticanja kože. Obzirom da su drenažni pokreti spori i lagani, u ovoj tehnici uživaju svi. Dozvoljeno ju je raditi i kod upalnih procesa, za razliku od ostalih masažnih tehnika.

Ugovorite svoj termin odmah

Siguro će Vas zanimati i : Hydra force tretman, AromaplastieAroma Lisse