Néomorphose

Jeste li spremni za preobrazbu?

Predstavljamo inovativan anti age tretman za sve tipove koža iznad 30 godine života. U ovom životnom razdoblju nailazimo na prve bore i jasno doživljamo promjene kroz koje prolazi naša koža. Sinteza kolagena i elastina vidljivo je manja, a oporavak kože na kojoj se vide posljedice stresa traje znatno dulje nego što smo navikli. Za prve anti age tretmane bitno je da vrate svježinu i sjaj kože kao i da ju motiviraju na samostalan rad te da aktivno rade na njenom imunitetu.

 

Tretman možete iskusiti i u kombinaciji sa revolucionarnim Carita Cinetic aparatom, gdje koristimo čak 4 aplikacije kao što je ultrazvučno čišćenje lica Skin Refinerom, korekcija bora sa Precisions Pens, masažu galvanskom strujom i Metalic Gloves te L.E.D. svjetlost za maksimalnu apsorpciju seruma i predivan zdravi sjaj kože.

MYTHIC manualni oblik tretmana traje 60 minuta, dok tretman CINETIC tehnologijom možete isprobati u trajanju od 30, 60 ili 105 minuta.

Ovaj tretman reaktivirati će sve stanice bez obzira radi li se o površinskim ili dubljim slojevima kože. Sastojci poput stolisnika i lipopeptida aktivirati će mikrocirkulaciju, ujednačiti ten, zagladiti pore i bore i umiriti površinski epidermalni sloj koji često pati od iritacija i oštećenja. Također, ova linija bogata je nezaobilaznim antioksidansima kao i blagim eksfolijacijskim supstancama koji će osigurati da se mrtve stanice kože redovito uklanjaju sa površine ostavljajući iza sebe sjajnu i svježu kožu, a hijaluronska kiselina potpuno će ju oživiti.

Svi novi Neomorphose maloprodajni proizvodi dostupni su na našoj recepciji.

Sigurno će vas zanimati i Lift Firming, 100% Renovateur,  Aroma Lisse

Ugovorite svoj termin odmah