Oblikovanje obrva

Obrve su najvažniji dodatak na licu i njihovo oblikovanje jako uvjetuje opći izgled i simetriju lica.

Oblikovanje obrva podrazumijeva određivanje njihova oblika, pozicioniranje luka kao i fazoniranje, odnosno podšišavanje dugih ili kovrčavih dlačica, dok korekcija podrazumijeva održavanje postignutog oblika. Oblikovanje je svakako najbolje napraviti u rukama profesionalaca, dok korekcije u većini slučajeva možete raditi sami. Između profesionalnog i samostalnog oblikovanja, postoji još jedna velika razlika, a to je sama perspektiva. Druga osoba, odnosno profesionalac, vidi vas drugačije nego što vi vidite sami sebe, te lakše i brže usklađuje vaše želje sa mogućnostima.

Ukoliko niste sigurni u svoju vještinu korigiranja, nakon tri do 4 tjedna možete ju također obaviti u Blissu.

Oblikovanje biste trebali u salonu ponoviti svakih 6-8 tjedana, ovisno o gustoći obrva.  Pri oblikovanju je bitno poštovati oblik lica, te dužinu obrve: obrve nikako ne smijemo skratiti niti dirati njihovu gustoću. Osim samog oblikovanja, moguće je posići efekt gušćih obrva bojom za obrve i trepavice.

Trepavice i obrve bojamo vrlo lako i za vrijeme tretmana lica, postupak je ugodan i kratko traje, a u efektu ćete uživati do 4 tjedna, nakon čega je bitno ponoviti postupak.

Ugovorite svoj termin odmah