Papaya Purity

Mješovita i problematična koža zahtjeva profesionalan pristup i snažne sastojke koji će regulirati rad žlijezda lojnica bez da koža bude isušena, što znači da joj proizvodi moraju osigurati i adekvatnu hidrataciju. Proizvodi u ovom tretmanu imaju gotovo nevjerojatno nježnu teksturu, koja je dovoljno snažna da pročisti pore i regulira višak masnoće, bez iritacija i isušivanja. Poudré serum, jedan je od najprodavanijih seruma u svijetu upravo zbog idealnog omjera hidratantnih i matirajućih sastojaka. LENTIL ekstrakt jedan je od dermatoloških koncentrata koji će suziti pore i regulirati lučenje sebuma, a oligosaharidi balansirati će floru u stanicama kože te ju tako zaštititi od isušivanja, dok će papaja i grejp djelovati protuupalno i korigirajuće.

Koliko je ovaj serum dragocjen govori i činjenica da se koristi u svim Carita Cintic tretmanima lica zajedno sa Skin Refinerom odnosno ultrazvučnim čišćenjem lica.

cinetic3

I ovaj tretman možete iskusiti i u kombinaciji sa revolucionarnim Carita Cinetic aparatom, gdje koristimo čak 3 aplikacije kao što je ultrazvučno čišćenje lica Skin Refinerom, masažu galvanskom strujom i Metalic Gloves i L.E.D. svjetlost za maksimalnu apsorpciju seruma i predivan zdravi sjaj kože.

MYTHIC oblik tretmana traje 60 minuta, dok CINETIC traje 90 minuta.

Sigurno će vas zanimati i 100% Renovateur, Firming L.E.D.

Ugovorite svoj termin odmah