Perfect Sculpting Trio of Gold – Anti age tretman sa tri zlata

Ovaj slavni tretman rezerviran je za najzahtjevnije kože kao i za kožu iznad 50 godine života. Dragocijeni sastojci 3 zlata esencija su ovog tretmana. Zelena mikroalga kao prvi zlatan sastojak djeluje umirujuće, protuupalno, štiti kožu i jača njen imuno sustav pa je njen zamjenski naziv biološko zlato. Drugi sasojak poznat kao biovegetalno zlato jest šafran koji je bogat vitaminom A i retinolom te će se upravo on pobrinuti da se kože lica ukolne bilo kakv e suvišne pigmentacije i spriječiti nastanak novih. Treće, mineralno zlato koje sadrži 24 karatno zlato ispraviti će nepravilnosti na koži i iza sebe ostaviti predivnu svježinu.

 

Uz ova tri zlata, tretman je bogat i biohijaluronskom kiselinom, smeđom algom, arganovim uljem i ukaspuliranim aktivnim sastojcima koji ovaj tretman čine pogodnim i za osjetljive tipove, skloni rozacei kao i reativnim kožama.

Uz 4 manualne masažne i drenažne tehnike, u ovom ritualnu obavezno koristimo sve aplikacije revolucionarnog Cinetic aparata, koji će se pobrinuti za čistoću i reaktivaciju stanica pomoću Skin refiner piling špatule, tonus mišića i kože putem galvanske struje i Metalic Gloves, punjenje i korekciju bora, te definiranje kontura lica putem Precision Pens i Perfect Contour olovaka kao i apsorpciju svih aktivnih sastojaka u duboke slojeve kože putem ultrazvuka i L.E.D. svjetlosne terapije.

 

Trajanje tretmana je 105 minuta.

Ovaj tretman i liniju proizvoda koristi i naša zlatne glumica i ambasadorica, Ksenija Pajić

Sigurno će Vas zanimati i 100% Renovateur face&bodyLift Firming

Ugovorite svoj termin odmah