Trajni makeup

Trajni make up se po prvi puta spominje prije više od tisuću godina. Tehnika je uključivala korištenje bambusovih štapića, a kroz povijest je doživjela revolucionarne promjene. Ova tehnika je jednostavna i omogućava prirodan i dugotrajan dotjeran izgled.

U zamjenu za bambusove štapiće nudimo Vam visokokvalitetan aparat njemačke proizvodnje, pomoću kojeg ćemo unos biljnih pigmenata obaviti na visokokvalitetnoj razini, a Vi ćete u tome uživati idućih 3-5 godina.

Svako lice ima slabu točku, bilo da je riječ o nejednakim obrvama, nejednakoj veličini očiju ili usnama s nejasno ocrtanom konturom.
Za razliku od mnogih tehnika koje se nude na tržištu, organski permanentni make up ne ostavlja ožiljke i pigment uvijek blijedi jednako, pa ga po izboru možete ili ne morate obnavljeti.

OBRVE I GONJA TUŠ LINIJA

trajni make up - prije i poslije - oči

Ovdje mikropigmentacija nudi prirodno rješenje s apsolutno zapanjujućim rezultatima. Obrve čine glavni okvir lica, dakle manje nepravilnosti mogu stvoriti neuravnotežen izgled, pogotovo ako obrve naizgled nisu slične, pa sa u samo nekoliko pravilnih poteza mikropigmentacija može dati licu prirodan, harmoničan i simetričan izgled. U paleti nijansa nalazi se dvadeset toplih, hladnih i neutralnih boja koje se mogu međusobno i miješati te se na taj način postiže optimalan rezultat za svakog klijenta.

OBRUB I ŠATIRANJE USANA

trajni make up - prije i poslije - usne

Dodajući pigment obrisima usana, može se “skinuti” i po nekoliko godina starosti s nečijeg lica. Također, decentna mikropigmentacija donje linije oka daje svakom izrazu duboku i nezaboravnu notu.

OBRVE

trajni make up - prije i poslije - obrve Rezerviraj svoj tretman