Zašto je detoksikacija organizma važna?

Intenzivni treninzi i pripreme za Olimpijske igre veliki su napor za tijelo, ali i svakodnevnica naše najbolje atletičarke Sandre Perković. Uz velike obaveze, vrijeme za oporavak mišića kod svakog profesionalnog sportaša prilično je limitirano, pa je od velike važnosti pri izboru tretmana paziti da u što kraćem vremenskom roku tijelu damo sve što mu je potrebno kako bi se oporavilo i pripremilo za nove izazove.

IMG_3527

Sportaši imaju vrlo dobro razvijenu svijest o važnosti detoksikacije organizma i to čine redovito, pa je Sandra vrlo brzo prepoznala Bliss spa zonu kao svoj drugi dom. Finska sauna pomaže njenom imunitetu da radi besprijekorno, opušta i uklanja bolove u mišićima te brine o pravilnoj funkciji krvožilnog sustava i osigurava snažnu eliminaciju toksina koji se tijekom velikih napora skupljaju u našem organizmu. Nakon finske saune, Sandra ne zaobilazi niti infracrvenu u kojoj je temperatura znatno manja, no učinci jednako jaki. Ova sauna koristi infracrvene grijače za proizvodnju topline i ima blagotvoran učinak na cijeli organizam, posebice na regulaciju rada metabolizma. Idealna je za i ljude koji ne podnose visoke temperature ili imaju problem sa tlakom, a omiljena je i kod profesionalnih i rekreativnih sportaša jer brine o zdravlju svih zglobova i tetiva te priprema mišiće za napore i oporavlja ih nakon istih. Sandra nikako ne propušta niti hidroterapiju, poznatiju kao jacuzzi. Iako je ova hidromasažna poslastica poznata ponajviše kao čisti užitak, ne smijemo zaboraviti i da je od velike važnosti i za zdravlje.

Hidroterapija koristi se dugi niz godina kao nezaobilazan tretman u oporavku mišićnog tkiva. Boravak pod ovim ugodno topllim mlaznicama vode povećati će fleksibilnost mišića i smanjiti otečene i bolne zglobove te potpuno relaksirati tijelo i otpustiti stres.

IMG_3625

IMG_3579

IMG_3594

Detoksikacija izvrsno djeluje na pročišćavanje kože i pore su potpuno otvorene, pa je neposredno nakon korištenja spa zone idealan trenutak za potpunu revitalizaciju i hranjivi Aroma discovery . Ovo aromaterapijsko otkriće novi je Decléor izum za sve ljubitelje potpuno prirodne sofisticirane kozmetike, kao i za one koji su u stisci s vremenom. U samo 45 minuta koža će dobiti potrebnu vlagu, a serum u obliku suhog ulja pomoći će da hranjivi sastojci dođu do dubljih slojeva dermisa. Akupresura i aroma drenaža lica, aktivirati će stanice, ukloniti vrećice ispod očiju i poboljšati cirkulaciju, te vam pružiti predivno osjetilno iskustvo. Upravo zbog ovih manualnih tehnika Aroma discovery prepoznat je i kao tretman koji uklanja glavobolje i jača koncentraciju uklanjajući stres i napetost, a tenu daje blistavi sjaj.

IMG_3724

IMG_3667

IMG_3687

IMG_3695