Aroma Expert tretman

Treba li vašoj koži vlaga, čišćenje, imate li izrazito suhu i dehidriranu kožu koju treba nahraniti ili pak osjetljivu kožu sklonu crvenilu i iritacijama koje treba ‘umiriti’? A ako svemu tome pribrojimo i nedostatak vremena ona je upravo ovaj Aroma Expert tretman upravo za vas jer je to brz i dugotrajan odgovor za sve tipove kože kojim se vlaga kože vraća u svoju prirodnu ravnotežu za samo 45 minuta, a sastoji se od masaže ruku, leđa i lica.

U Blissu Aroma expert tretmane radimo sa renomiranom i poznatom aromaterapijskom kućom Decleor jer upravo oni rade vlastite mješavine raznih aromatičnih ulja i balzama koji svojim snažnim sastojcima, kao što su ylang ylang, iris, orijentalna ruža ili neroli, nude maksimalan i dugotrajan učinak. Osim navedenih blagodati za kožu tijela i lica, aromatična ulja i balzami djeluju i na opuštanje živčanog sustava. Sve to je upravo i razlog zašto ovaj tretman nazivaju i ritualom za kožu.

img2

Osim masaže ruku i leđa, masaža lica je ultimativni eliksir za kožu koji svojim snažnim rezultatima revitalizira i obnavlja vašu kožu do sjajnog, mladenačkog i vitalnog tena. Tretman koristi ulja i balzame te na taj način uspješno rješava mnoštvo problema starenja kože.

Izabere te li ovaj tretman za sebe ili kao poklon za dragu osobu, sigurno nećete pogriješiti.

Sigurno će vas zanimati i: AromaplastieKako na jednostavan i brz način vratiti lice u formu i Bliss aroma masaža