Aroma Express Softness

Kratki ste s vremenom? Aroma express softness masaža ima za cilj u svega 45 minuta revitalizirati kožu ruku, leđa i lica. Kako joj i sam naziv kaže, u vrlo kratko vrijeme postiže se maksimalna obnova kože koja će nakon tretmana biti glatka i zategnuta jer koristimo aromatična ulja prestižne francuske kuće Decleor. Tretman je pogodan za sve tipove kože, čak i one najzahtjevnije, jer je upravo Decleor osmislio razne mješavine aromatičnih ulja i balzama poput ylang ylang, orijentalne ruže, irisa i neroli koje i koristimo u Blissu.

aroma-expert-3

Tretman se sastoji od masaže ruku i leđa te pilinga i maske lica te nudi jedinstveno i osjetilno buđenje uz pomoć aromaterapije, a za cilj ima zdravu i rehidriranu kožu. Ako na prirodan i učinkovit želite vratiti ravnotežu vlage u koži, onda je ovaj tretman upravo za vas. Koži ruku, leđa i lica daje i blistav sjaj, a uz pomoć aromatičnih ulja djeluje opuštajuće i na živčani sustav.

Maska za lice će dodatno očistiti i revitalizirati kožu te ju ojačati i pripremiti za sve štetne utjecaje iz okoline. Posebno se preporuča nakon povratka sa ljetovanja jer piling čisti pore lica od nakupljenih nečistoća ali ujedno i osigurava produljeno trajanje stečenoga tena tijekom sunčanih mjeseci čineći kožu baršunastom i sjajnom.

Iz svih navedenih razloga upravo se Aroma express softness smatra najboljim poklonom koji možete darovati sebi ili dragoj osobi.

Sigurno će vas zanimati i: Kako do glatke i čvrste kožeBliss aroma masaža i Saznajte sve o profesionalnom čišćenju lica