Bliss anticelulitna masaža

Ručna anticelulitna masaža nezaobilazna je u procesu uklanjanja celulita, posebice tvrdokornog. Bliss anticelulitna masaža je iznimno popularna i omiljena među našim klijenticama, upravo zbog izvrsnih rezultata.

Kombiniramo više različitih i iznimno učinkovitih tehnika, od kojih je jedna iznimno snažna vezivno-refleksna tehnika kojom se izravno djeluje na učvršćivanje i podizanje vezivnog tkiva.

Izvodi se čvrstim podražajnim pokretima na svim dijelovima tijela zahvaćenim celulitom, a budući da vezivo prati tetive mišića često je potrebno duboko prodrijeti u mišiće. Za vrijeme vezivno-refleksne masaže važno je piti puno tekućine zbog izbacivanja suvišnih tvari iz organizma.

Prvi rezultati jasno su vidljivi već nakon treće masaže. Masaža traje između 20 minuta i pola sata. Također djeluje učinkovito i kod problema s cirkulacijom, kao i kod problema kože s izrazito slabim tonusom.

Odličnu simbiozu za vrhunske rezultate postiže sa cupping terapijom, koja je poznata po izvrsnim učincima kod zatezanja kože. Sugerira se kontinuirani dolazak od dva puta tjedno minimalno deset tretmana.

Ugovorite svoj termin odmah