Bliss aroma masaža

Bliss aroma masaža je holistička terapija koja djeluje na sve razine našeg bića, a specifična je po tome što se svaki tretman prilagođava pojedincu i njegovim potrebama. Ugodno opuštajuće okruženje uz glazbu i miris eteričnih ulja, omogućit će još učinkovitije djelovanje tretmana.

Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a zahvaljujući svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe i tkiva te hormonski i živčani sustav. Aroma masaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor i mišićni bolovi.

Posebnost Bliss aroma masaže jest u kombinaciji relaksirajućih i dubokih snažnih pokreta, te se sugerira raditi svakih 14-21 dan. Ukoliko postoji problematika i veliki akumulirani stres lokaliziranog karaktera, jednom ili dva puta tjedno moguće je raditi parcijalnu Bliss aroma masažu.

Parcijalno tretiranje (leđa ili noge) omogućava terapeutkinji da se 30 minuta posveti problematičnoj mišićnoj skupini, a dugotrajne rezultate možete osigurati i u kombinaciji sa cupping terapijom.

Iskusite zašto je baš Bliss aroma masaža najpopularnija metoda relaksacije tijela u našem institutu!

Ugovorite svoj termin odmah