Lipox

Godinama najtraženija nekiruška metoda kojom se uklanja višak masnih naslaga. Ova neinvazivna metoda oblikovanja tijela svoju popularnost stekla je izvanrednim rezultatima kod svih tipova građe tijela, bez obzira na starosnu dob i spol. Tretman je idealan za i one koji žele ukloniti lokalizirane nakupine masnih naslaga na leđima, bedrima, stražnjici i trbuhu, i potpuno je bezbolan.

Godinama najbolji proizvod za preoblikovanje tijela na tržištu uključuje aktivne sastojke:
KOFEIN, TEOFILIN, GUARANA- jaki diuretici koji pomažu otklanjanju viška tekućine u organizmu, stimuliraju širenje krvnih žila i lipolizu, te stimuliraju metabolizam.
KESTEN- glikozidi i flavonidi koji se nalaze u kestenu  vrlo dobro potiču prokrvljenost u venama i arterijama. BOŽIKOVINA- diuretik, čistač organizma i adstrigent koji riješava problem osjetljive i oštećene kože.
SHEA MASLAC- sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Posebno je učinkovit kod regeneracije stanica kože, kojoj vraća elastičnost.

Određeni funkcionalni sastojci lipox gela kao što su kofein, theophylin i guarana, u kombinaciji sa zagrijavanjem u termo deci proizvode stupanj topline koji aktivira cirkulaciju i metaboličke procese, te razgrađuje višak masnih nakupina.

Preporučuje se 10-20 tretmana svaki drugi dan, a idealno ga je kombinirati sa Bliss anticelulitnom masažom.

Ugovorite svoj termin odmah