Adam & Eve depilacija tijela

Bezbolna depilacija? Je li to uopće moguće?

Osim depilacije  šećernom pastom, u našu ponudu uvrstili smo i depilaciju renomiranim Adam & Eve voskom proizvedenim u Australiji koje koriste profesionalni saloni širom svijeta, u više od 20 zemalja, prepoznajući kvalitetu ovih proizvoda. Posebnost ovoga voska je što doista osigurava gotovo bezbolnu depilaciju svih dijelova tijela jer se vosak ne lijepi za kožu već samo na dlaku pa je tako moguće izbjeći razne iritacije i crvenila kože. Svoju slavu je i stekao upravo navedenim atributima – namijenjen svim vrstama kože, posebno osjetljivoj kako ne bi došlo do uraslih dlaka ili upalnih procesa. Koža nakon tretmana ovim voskom ni na koji način nije ‘iziritirana’. Vosak sadrži prirodne sastojke poput čistog australskog pčelinjeg voska, bademovog i kokosovog ulja, kakaa i maslaca te ulja koštica breskve.

StrawberryPNG1

Zašto odabrati Adam&Eve depilaciju?
Tvorci ovoga voska, i sami profesionalci svoje struke, otišli su korak dalje te osmislili i proizvode, ulja i losione, za njegu kože prije i nakon depilacije. Prije samoga tretmana na kožu se nanosi posebno ulje koje stvara zaštitni sloj između kože i voska kako bi se smanjila bol a i same neželjene moguće posljedice.
U ponudi raspolažemo uljem lavande i čajevca koje se koristi i prije i nakon tretmana jer je izrazito lagane i nježne teksture. Sastojci smiruju i štite kožu, djeluju antiseptički te sprječavaju urastanje dlačica. Da niti ne spominjemo kako kombinacija ova dva esencijalna ulja ostavlja kožu mirisnom i mekanom.
Još jedna od prednosti tretmana Adam & Eve proizvodima je što koristimo preparat za pripremu i čišćenje kože prije same depilacije. Sastoji se od ugodnog mirisa ulja lavande obogaćenog esencijalnim uljima bergamota i ylang ylanga koji zajedno uklanjaju suvišnu masnoću i bakterije s kože koje mogu nastati i kao posljedica nanošenja losiona ili mlijeka za tijelo. Spomenuti preparat ima antiseptičko djelovanje što znači da umiruje kožu, ali je i štiti od takozvanih ‘nakon’ posljedica. Ima izrazito dobar učinak na smanjenje bilo kakvih iritacija ili crvenila kože kao i na sveopću osjetljivost.

Ugovorite svoj termin odmah