OXYFAT

Djelotvorna metoda u otklanjanu lokalnim masnih naslaga i učvršćivanju mišića. Radi na principu elektrostimulacije i infracrvenih svjetlosnih elektroda koje dubinski zagrijavaju tkivo i zajedno sa strujom potiču lipolitičke procese u masnoj stanici a time i uklanjaju celulit.

Aparat radi na principu infracrvenih zraka koje ulaze 3 cm pod kožu i otapaju masne stanice od kojih nastaju salo i celulit.
Tretman Oxifatom je jedna od najdjelotvornijih profesionalnih metoda u otklanjanju lokalnih masnih naslaga ili celulita zato što djeluje na bazalni metabolizam koji je glavni uzrok debljanja.

Jedan potpuno bezbolni tretman u trajanju 60 minuta djeluje kao da ste pretrčali 20 km ili napravili 400 trbušnjaka. Tretman mogu raditi i žene i muškarci.

Za potpuni učinak preporuka je 12 tretmana. Već nakon 10 tretmana bazalni metabolizam se pokreće i sklonost debljanju ide ka sklonosti mršavljenju. Nakon ove kure tretmana klijentica će i dalje mršavjeti jer se bazalni metabolizam pokrenuo i sljedećih 6 mjeseci on će biti na visokoj razini.

Izvrsne rezultate postiže samostalno kao i u kombinaciji sa anticelulitnim masažama i Lipox tretmanom!

Paket 12x tretmana platite 2.100,00 kuna.

Cijena 1x tretmana iznosi 250,00 kuna.

Ugovorite svoj termin odmah