Mezoterapija tijela

NOVO NA TRŽIŠTU! Revolucija estetskih tretmana tijela! 

MEZOTERAPIJA uspješno tretira:

  • Celulit
  • Strije
  • Ožiljke
  • Smanjenje tjelesne težine- redukcija obujma
  • Učvršćivanje i zatezanje kože- slab tonus

DERMA-IR je inovativna mikropunkcijska terapija koja ima za cilj stimulirati proizvodnju kolagena u tijelu i povećati gustoću epidermisa kako bi se koža zategla i pomladila. Uz to podižemo tonus, preoblikujemo linije tijela, a uspješno minimiziramo strije te ožiljke od akni. Ovaj inovativni uređaj sadrži jednokratnu glavu s 12 sterilnih vrhova, nehrđajućeg čelika i kalibra 32 G, koja otvara mikrokanale na površini kože, što omogućuje transdermalnu apsorpciju aktivnih sastojaka kozmetike i dermokozmetike.

Derma IR ima podesivi kapacitet prodiranja, u rasponu od 0,25 do 2,55 mm i pet radnih brzina. Prilagođava se različitim područjima, učinkovita je u minimiziranju strija, akni, ožiljaka, kao i u programima za smanjenje tjelesne težine, anticelulitnim programima i za učvršćivanje i podizanje dojki.

Ovisno o problematici koriste se različiti kokteli ( coumarin plus, caffeine, artichoke, L-karnitin) koji pomoću aplikatora dolaze na samo žarište problematike. Preporučena kura tretmana ovisi o tretiranoj problematici, a najčešće je potrebno doći na 4 tretmana.

Dubina Derma IR može se podesiti od 0,25 mm do 1,50 mm za estetsku upotrebu i do 2,5 mm za medicinsku upotrebu. Inovativna terapija kože koja pokriva individualne potrebe klijenta i obuhvaća različita područja djelovanja ovisno o problematici.

Ugovorite svoj termin odmah