Ekstenzije trepavica

Profesionalne ekstenzije trepavica koje izgledaju i koje nosite kao da su Vaše prirodne trepavice!

✎polutrajne – traju nekoliko tjedana
✎izvrsne za posebne prigode kao i za svakodnevno nošenje
✎vodootporne – tuširanje i plivanje ne njih ne utječe
✎dolaze u različitim dužinama, debljinama i bojama
✎ugodan tretman koji traje od 45 do 120 min
Perfect Lashes trepavice su toliko prirodne da nitko neće primijetiti gdje je ekstenzija ugrađena. Imaju prirodnu zaobljenost, pa slobodno možete baciti vaš umjetni uvijač. Dolaze u različitim debljinama, bojama i dužinama te postižu prekrasno miješanje s vašim prirodnim trepavicama. Savršene su za dnevnu upotrebu i aktivan stil života. Možete se tuširati, plivati ili spavati bez brige jer su vodootporne i polutrajne. Možete uživati imajući duže, ljepše i gušće trepavice 24 sata na dan, koje će trajati tjednima, bez gnjavaže, nelagodnosti ili potrebe za maskarom.

Ekstenzije je potrebno nadopunjavati svakih 4 do 6 tjedana, ovisno o životnom ciklusu vaših prirodnih trepavica. Kao vaši nokti i kosa, tako i vaše trepavice rastu kroz neprestano nadopunjavanje. Tijekom životnog ciklusa jedne trepavice (koji traje 90 dana), faktori poput životnog stila, općenite njege i karakteristika samih trepavica mogu utjecati na trajnost ekstenzija.

 

Često postavljana pitanja

Od čega su napravljene ekstenzije za trepavice?
Perfect Lashes ekstenzije su sintetičke i načinjene od jedne niti poliesterskog vlakna.

Jesu li Perfect Lashes ekstenzije sigurne?
Ekstenzije su apsolutno sigurne pod uvjetom da se stavljaju od strane osposobljenih profesionalaca. Oči tijekom cijelog postupka moraju biti zaštićene i zatvorene.

Mogu li nanositi maskaru na ekstenzije?
Maskare i odstranjivači te poneki čistači i mlijeka za lice i oči mogu oslabiti ljepljivu vezu ekstenzija, stoga se ne preporuča njeno korištenje. Ukoliko ipak želite stavljati maskaru, strogo preporučamo korištenje Perfect Lashes maskara, koje su posebno stvorene za korištenje na ekstenzijama, kao i odgovarajuće odstranjivače.

Mogu li napraviti ekstenzije trepavica ukoliko su moje trepavice svijetle, obojane ili uvijene?
Da. Trepavice bilo kakvih karakteristika mogu biti tretirane, ali je bitno da trepavice prije ugradnje budu potpuno čiste i suhe. Trepavice se ne smiju bojati i uvijati nakon što se stave ekstenzije.

Kako ću se brinuti za moje Perfect Lashes trepavice?
Ove ekstenzije trebaju minimalnu njegu. Nužno je izbjegavati ulja, losione, odstranjivače šminke na uljnoj bazi, a pogotovo vodootporne maskare jer će inače oslabiti ljepljivu vezu vaših ekstenzija. Prirodna ulja za kožu, trljanje, grebanje i povlačenje će skratiti vijek vašim ekstenzijama.