Ljetni trendovi alessandro lakova

Alessandro lakovi su zasigurno svima poznati po svojoj kvaliteti, dugotrajnosti ali i raznolikosti. Svake sezone alessandro donosi nešto novo i originalno pa su tako ovoga ljeta dostupni novi trendovi uz još uzbudljivije i maštovitije boje – Tropical Heat, Pinkini, Underwater Love, Mintastic, Coral Crush i Fantasy Island.

DSC_2280

Naša Iva je izabrala Pinkini nijansu, ovoljetni hit među bojama.

Sve nijanse dostupne su u Striplacu koji je široku popularnost stekao baš svojom jednostavnošću – osim što se lak odstranjuje tako da ga se jednostavno oguli sa nokta, traje znatno dulje nego klasični lakovi a ujedno je i otporniji. Vaš prirodni nokat ostati će zdrav i neoštećen. Boje mijenjate prema potrebi, trendovima i raspoloženju.

Osim Striplaca, nove nijanse dostupne su i u klasičnim lakovima ali i u popularnom Lac Sensation koji udovoljava svim potrebama i željama naših klijenata. Lac Sensation je idealan za one koji preferiraju moderan i zdrav izgled prirodnog nokta. Brzo se suši, traje i do 3 tjedna ali i učvršćuje nokat. Za uklanjanje laka potrebno je svega 10 minuta. Idealno je ljetno rješenje uz jednu brigu manje, a pogled na vaše nokte će vas svakako razveseliti i izmamiti osmijeh zadovoljstva na licu.

white_night

Za one nešto klasičnijeg ali i hrabrijeg ukusa, alessandro donosi još jednu ljetnu kolekciju naziva White Night u 4 nijanse – Parisian Chic, Ibiza Night, New York Glam i Barcelona Dream dostupne u obliku klasičnog laka za nokte koji će zasigurno izmamiti poglede gdje god se ovoga ljeta nalazili.