Royal manikura

Manikura je nezaobilazni ritual svake žene jer niti jedan outfit nije potpun bez njegovanih ruku i noktiju. Upravo zato, Royal manikura najpopularnija je Bliss usluga kada je u pitanju potpuna regeneracija kože ruku i besprijekoran izgled noktiju.

Royal manikura uključuje nail spa njegu prirodnih noktiju (oblikovanje i regeneraciju ploče prirodnog nokta), tretiranje kožice oko noktiju i zanoktice, piling ruku, masažu zaštitnom makom i luksuznu alessandro parafinsku kupku koja osigurava najveći stupanj higijene. Posebnost alessandro parafina jest u jednokratnim rukavicama koje se zagrjavaju u posebnom aparatu, jedinstvenom na svijetu, te parafin ne gubi terapijska svojstva i namjenjen je samo Vama. Obiluje aktivnim sastojcima i ugodnog je mirisa, a kožu ruku ostavlja baršunastom i mekom.

Parafinska kupka je izrazito dobrotvorna prema koži i ima vrlo umirujući terapeutski učinak. Također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli. Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira je tako da na njemu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože te tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanešenoga proizvoda što rezultira optimalno hidratiziranom kožom.

Nakon ovog relaksirajućeg i učinkovitog tretmana nanosi se lak u Vašoj omiljenoj boji. Moguće je odabrati i trajni lak te je u tom slučaju nadoplata 90,00 kuna.

Luksuzna alessandro parafinska kupka dostupna je i kao samostalan tretman po cijeni od 190, 00 kuna.

Ugovorite svoj termin odmah