Estetska pedikura

Toplije vrijeme zahtijeva i promjenu obuće. Iza sebe ostavljamo čizme i cipele i obuvamo sandale koje podrazumijevaju i lijepa te njegovana stopala kao i nalakirane nokte. Tijekom hladnijih dana na našim stopalima se nakupilo zadebljane i raspucale kože, žuljeva i natisaka kojih se preporučljivo riješiti kako bi naša stopala izgledala njegovano. Stopala su sofisticirani sklop od 28 kostiju unutar 35 zglobova povezanih sa više od 100 ligamenata. Kako bi taj sklop pravilno funkcionirao, potrebno mu je osigurati njegu.

Osim estetskih razloga, pedikura nam pomaže i u pravilnom držanju što nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje. Estetsku pedikuru nazivaju i ‘tretmanom ljepote stopala’. Osim oblikovanja i tretiranja nožnih noktiju, ova pedikura uključuje  kreme za umirenje i omekšavanje Vaših stopala.

U Blissu smo razmišljali o svim aspektima njege stopala pa stoga svojim klijentima nudimo kombiniranje raznih usluga sa ciljem postizanja što većeg estetskog učinka. Tako smo razne vrste pedikure kombinirali i sa uslugama geliranja noktiju kako biste na jednom mjestu dobili cjelovitu uslugu koja ne oduzima previše vremena, a čije je djelovanje i trajanje dugotrajnije.

Ugovorite svoj termin odmah