Royal pedikura

Stopala su jedan od najopterećenijih dijelova našega tijela jer nose našu ukupnu težinu. U usporedbi sa bilo kojim drugim dijelom tijela, stopala trpe najveći pritisak. Stoga stopalima treba posvetiti posebnu pažnju i opuštanje kada god je to moguće.

Još u drevnom Egiptu i Kini bilo je poznato da na stopalima završavaju živci povezani sa većinom glavnih organa kao štu su srce, mozak, želudac, štitnjača, pluća, jetra, sinusi, oči, te tanko i debelo crijevo. Hodajući, različito raspoređujemo svoju težinu što znači da se na različite načine oslanjamo na stopala i pritišćemo spomenute zone. Vrlo često si dopustimo i neudobnu obuću koja također može nepovoljno utjecati na stanje naših stopala, a time i cijeloga tijela.

Zašto Royal pedikura?
Royal pedikura zasluženo nosi svoj naziv jer doista nudi bogatu, kraljevsku njegu stopala. Nakon okrepljujuće kupke koja će omekšati kožu stopala i pripremiti ih za obradu te nakon estetske obrade Vašeg stopala i noktiju, te pilinga slijedi parafinska kupka.

Što je parafinska kupka?
Parafinska kupka je izrazito dobrotvorna prema koži i ima vrlo umirujući terapeutski učinak. Također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli. Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira je tako da na njemu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože te tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanešenoga proizvoda što rezultira optimalno hidratiziranom kožom.

Bakterije i gljivice ne mogu ‘živjeti’ u parafinu bez prisustva kisika, vode ili nekog drugog izvora hrane. Gljivice ne mogu koristiti parafin kao izvor hrane, a bakterijama je struktura parafina preteška za preživljavanje. Parafin ne sadrži nimalo vode ili kisika te opušta mišiće i mišićne boli.

Kod royal pedikure koristimo i jednokratnu alessandro parafinsku čarapu jer je to jedini proizvođač koji nudi takvu vrstu parafina i u tom obliku, što osigurava najveći stupanj higijene.

Ovaj kraljevski tretman završava masažom koja blagodatno djeluje na živce u stopalima povezane sa većinom organa u našem organizmu. Time je produljeni učinak opuštanja i zdravlja njegovanog stopala produljen, a Vaš korak poletan i lagan.

Kako u Blissu uvijek slušamo želje i potrebe naših klijenata, i ovaj tretman smo upotpunili mogućnošću kombiniranja sa uljepšavanjem noktiju na nogama renomiranih alessandro proizvoda. Možete se odlučiti za lakiranje noktiju običnim, ali i trajnim lakom. Za lakiranje trjanim lakom nadoplata tretmana je 90 kuna.

Ugovorite svoj termin odmah